ERA Fönster

Det finns som bekant lite olika fönstertillverkare att välja mellan i dag när man ska köpa nya fönster för att byta ut sina gamla trotjänare. Sedan finns det ännu fler återförsäljare och dessa erbjuder fönster från mer eller mindre kända fönstertillverkare så att du ska ha ett brett sortiment att välja från så att du hittar den typ av fönster du vill ha. En av de större aktörerna på marknaden i dag som tillverkar sina fönster i Sverige är ERA fönster. På deras hemsida kan du se vilket aktuellt utbud som finns tillgängligt. Du får en bra överblick bland produkterna och du kan vända dig till ERA fönster oavsett om du vill köpa nya fönster, ytterdörrar, vädring- och fönsterdörrar, handtagspaket och mycket annat. Det finns även möjlighet att göra olika tillval om du skulle vilja det så som till exempel persienner och insynsskydd.

Du hittar till och med anvisningar och annan matnyttig information på hemsidan i form av PDF-filer som du kan ladda ner och läsa igenom i lugn och ro. Självklart kommer också fönster från ERA med låga U-värden så att du verkligen känner att du gör en investering på den fronten också.

Fönster med garanti

När du väljer att investera i fönster från ERA kommer du så klart också att få fönster av hög kvalitet med ”garantier som gör ditt val enkelt” enligt fönstertillverkaren själv. I ERAs fönster finns kvalitet inifrån och ut och ända in i kärnan. Vid tillverkningen av dessa fönster används bästa möjliga virke som hämtas ur tätvuxen fur från Sverige. Även torktiden är generös. När fönsterprofilerna har blivit färdigarbetade används ERAs moderna impregneringsanläggning så att dina fönster får ett bra skydd mot röta. Till sist kommer även fönstren att lackeras via en elektrostatsprocess. Efter denna gedigna tillverkning får du alltså också en generös garanti om du följer anvisningarna om hur du lagrar, monterar och sköter om dina fönster.

Du får 10 års garanti på dina fönster. Likaså får du 10 års garanti mot att det skulle bildas kondens mellan isolerglasen. Slutligen får du också 10 års funktionsgaranti på resten av delarna till ditt fönster. Du kan med andra ord känna dig säker och trygg när du väljer fönster från ERA.
Köp ERA online

Om du är intresserad av att köpa nya ERA fönster kan du som sagt göra det via nätet i dag utan svårighet. Du vänder dig till en nätbutik som är återförsäljare av märket. Skulle du vilja ta kontakt med ERA går det också bra. Även här kan du få hjälp med att hitta din närmaste återförsäljare. När du har hittat en butik på nätet som erbjuder ERA fönster kan du lägga en beställning och se fram emot att få dina nya fönster hemskickade till dig så att du så snart som möjligt kan påbörja fönsterbytet. Är det någonting som känns oklart kring köpet och du behöver räta ut några frågetecken kan du alltid ta kontakt med sajtens support som hjälper dig att få de svar du behöver.